Sinetic Albania eshte krijuar ne vitin 2017. Qellimi i kompanise eshte te ofroje nje alternative ne fushen e industrise dhe sherbimeve.
Stafi i Sinetic ka nje eksperience te gjere dhe te suksesshme ne shume disiplina.
Ne ofrojme projektim, instalim, sherbim dhe shitje.